Att resa som rökare

Som rökare så har man inte mycket att säga till om det är ett förbud mot rökning på hotell och allmänna platser. Sedan länge så råder det rökförbud på alla flyg och självklart så bör man tänka på alla andra som sitter i ett flygplan och inte är rökare. Det gäller att ta hänsyn till de regler som är uppsatta.

Som tur är så finns det bra alternativ idag, e-cigaretter har vuxit och genom att besöka butiken eSmokes online så kan du handla dessa på ett smidigt sätt inför din resa. Det kan vara bra att kolla upp vilka regler som gäller vid det flyg som ni planerat att ta. Hur ska e-cigaretter transporteras med mera? Får man ta med dessa i handbagaget eller måste de ligga i resväskan bland allt annat bagage.

Det går också att kontrollera om det är tillåtet att använda dessa e-cigg på flygplatser och dit man planerar att resa. Ombord på planet brukar det vanligtvis vara förbjudet. Bara för att det ser ut på ett visst sätt här hemma i Sverige så kan reglerna vara annorlunda utomlands. Det skulle vara så onödigt om det blir något tjafs bara för att man inte kolla upp saker och ting innan.

Inom Europa så kan man helt lagligt att ta in sina e-cigaretter, däremot så kan det finnas förbud att röka dessa på vissa restauranger. Thailand bland annat har ett förbud att importera e-cigaretter så kontrollera alltid innan ni ger er iväg vilka regler som gäller för e-cigaretter. Tänk också att lagar och regler kan ändras så försök vara så uppdaterad som möjligt innan ni ger er iväg.