Besök vår fantastiska huvudstad

Var det ett tag sedan det blev ett besök i vår fantastiska huvudstad Stockholm? Då kanske det är dags att boka en resa med boende på något av de fina hotell staden har att erbjuda. Det finns mycket att uppleva i staden och även man besökt den flera gånger så kan man hitta nya trevliga upplevelser.

Sommaren i Stockholm är alltid en trevlig upplevelse och så är det väl på de flesta platser man besöker. Men hösten kan ge andra upplevelser än vad sommaren ger. Man kanske håller sig mer inomhus och det ger tillfällen till shopping, café- och museibesök. Boka in en helg framöver och ta dig tid för att besöka Fotografiska som kan ha någon trevlig utställning att titta på.

Ta er tid att sitta ner vid någon av staden många caféer och ta en långfika med härliga vänner. Det finns mycket folk att titta på och förundras över den storstadsstress som vissa har. Ta er till The Bakery på Grev Turegatan på Östermalm om ni vill uppleva ett café utöver det vanliga. Självklart finns det många trevliga ställen att besöka.

Även Gamla Stan kan vara tevligtatt besöka under hösten, smyg i de glam gränder och njut av någon god måltid på någon av de mysiga restaurangerna som finns här.