För dig som gärna sover under din flygresa

Ett bra sätt att fördriva tiden under långa flygresor är att sova. Det är en härlig känsla att komma fram till din destination pigg och utvilad. Du som vill ta dig en lur i flygstolen kan lätt skaffa dig hjälpmedel för att somna bättre. En kudde av rätt sort kan till exempel göra stor skillnad.

Men det finns mycket annat som också kan vara till hjälp. Om du har svårt att sova när ljudnivån är hög så ska du inte glömma att ta med öronproppar. På samma sätt kan en ansiktsmask hjälpa dig att stänga ute ljus.

Lugnande musik

Stillsam och avkopplande musik hjälper både stora och små att sova. Därför bör du köpa dig ett par bra hörlurar innan du går ombord. Ibland kan du få sådana ombord, men det är bäst att inte ta några risker.

En skön sovställning är lika viktig på ett flygplan som hemma i sovrummet. Var bara försiktig när du lutar ditt säte bakåt så att inte passageraren bakom dig får problem. Dra så en filt över dig och tänk på den spännande resan som väntar så sover du snart. Om det ändå känns svårt att få ro så kan du komplettera med sömntabletter.

Kommentarer är stängda.